Bejelentés


BJ.Biomassza-Pelletkazánok Földgáz függőségét váltsa ki megújuló bio-energiáv


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

ÜDVÖZLÖM HONLAPOMON !

  Ajánlom szíves figyelmébe cégünk Energia Racionalizálási Programját amelynek keretében jelentősen csökkentheti rezsikiadásait, korszerűsítheti lakása, családi háza, telephelye, fűtési rendszereit. Az ajánlott fűtési rendszer bevezetésével kiválthatja, ill.függetlenítheti magát a vezetékes földgáztól, jelentős költség megtakarítást érhet el a bio hulladék, mezőgazdasági melléktermék, hulladék hasznosításával.  


http://mno.hu/gazdasag/akar-masfel-millio-forintot-is-nyerhet-a-palyazaton-1094438
 

http://www.emi.hu/futeskorszerusites

Ajánljuk  Közintézmények Önkormányzati hivatalok, iskola, óvoda Vezetői, továbbá Vállalkozások, gazdasági társaságok Tulajdonosainak Vezetőinek figyelmébe az   üzemépületeik, mezőgazdasági termelő üzemek  épületei, üvegházak, fóliasátrak, állattenyésztő telepek és egyéb létesítmények gépészeti és elektromos korszerűsítése céljából.

Célunk az energia fogyasztás optimalizálása, a költségek csökkentése, ehhez és a hatékonyság növeléséhez kínálunk javasolunk megoldást, ismert és új modern technológiák bevezetéséhez.

A MEGOLDÁS ! BIOMASSZA - Kazánok

A megújuló fűtőanyagot is hasznosító  biomassza-pelletkazánok  térhódítása jelenti a  jövő, modern, környezettudatos és gazdaságos fűtési módszerét.

lakóépületek, közintézmények fűtését és meleg vízellátását eddig szinte kizárólag fosszilis tüzelőanyagok elégetésével lehetett megoldani.  A hagyományos gázkazánokat az egyre növekvő gázárak miatt célszerű lecserélni a gazdaságosabb Pelletkazánokra és áttérni a biomasszából előállított pelletre, mint korszerű fűtőanyagra, TECHNOGREEN kazánokkal.

A tüzelőberendezések széles teljesítményskálájának segítségével Ön biztosan megtalálja az otthonához illő megoldást. Kínálatunkban szerepelnek nagyteljesítményű, pellet kazánok vagy a nappali elegáns bútoraként is funkcionáló légfűtéses, vagy a központi fűtésrendszerre köthető. Bármelyiket is választja, döntésével az egyik leggazdaságosabb fűtési mód mellett teszi le voksát.A pelletkandallók és pelletkazánok nagy hatásfokkal és megbízhatósággal használják fel a pelletet az otthon melegítésére és a melegvíz előállításának céljából.

A napenergiát is hasznosító, ugyanakkor megújuló,  nem fosszilis fűtőanyagot felhasználó pelletkazánok  jelentik  a  jövő korszerű fűtésrendszerét.

A folyamatosan emelkedő gáz-, szén- és kőolajár, valamint a gázimportban fellépő bizonytalanságok kiküszöbölésére a legmegfelelőbb megoldás a pellet elégetésére is alkalmas  automata pelletkazán...

Automatikus pelletkazánok

Az automatikus pelletkazán lehetővé teszi, hogy a mai energiafüggő világban egy teljesenautomata, akár érintőképernyős vezérlésű, viszonylag olcsó, energiakímélő éskörnyezetbarát fűtési megoldást alkalmazzunk. 

MINDEN TOVÁBBI KÉRDÉSÉVEL KÉREM, KERESSEN AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK VALAMELYIKÉN :

TÁJÉKOZTATÁS, AJÁNLATKÉRÉS : Tel.:  06-70-415-3587  

E-mail : bakonyi.janos147@gmail.com 

                                                                        

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!